CMC award vinnaremblem 2024

Ekobanken är Årets Hållbarhetsinitiativ

Ekobanken har utsetts till ”Årets Hållbarhetsinitiativ” på Credit Management Awards 2024 (CMC Awards) och vi tackar ödmjukast för detta fina pris som vi nu blivit tilldelade. Vinnarmotiveringen till priset löd som följande:

”Ekobankens verksamhet, både vad det avser affärsidé och affärsmodell, genomsyras av de tre bedömningsgrunder som ligger till grund för priset. Ingen del av företagets verksamhet ligger utanför det som kan sägas vara en icke hållbar affärsverksamhet. 

För att säkra hållbarheten i den totala affären så har de i sin styrning installerat flera olika filter. Det är uppenbart att företagets strategi är väl förankrad i en modern syn på samhället och vart det är på väg på lång sikt.”

Vi vill passa på att tacka alla medarbetare, kunder, medlemmar, förtroendevalda för att ni valt Ekobanken. Tack till alla som har stöttat oss på vår resa mot en hållbar framtid.

 

Credma Vinnaremblem Årets Hållbarhetsinitiativ 2024

 

Mer om CMC Awards

Credit Management & Compliance Awards är en gala för Kredit, Inkasso och Compliancebranschens medarbetare och aktörer.

Galans syfte är att en gång per år uppmärksamma medarbetare, konsulter, bolag och övriga marknadsaktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen i stort eller det egna bolaget. Galan är uppdelad i olika priskategorier och dessa är i sin tur framtagna av respektive branschförening. För varje kategori finns en självständig oberoende jury som tar del av samtliga nomineringar och ansvarar för att utse kategorins finalister och dess vinnare.

Den 16 oktober arrangerades galan. Läs mer här.